Routebeschrijving

Adres

Carola, Pieter, Marieke en Pieter van der Meulen
Bethunepolder 4
3453 NX De Meern
Tel: +31 (0) 30 6661264
Mobiel: +31 (0) 628048721
+31 (0) 624504999

Overzicht

Vanuit Utrecht

Neem de A12 richting Den Haag. De eerste afslag na knooppunt Oudenrijn is de afslag De Meern.

Ga bij de verkeerslichten onderaan de afslag linksaf. Je rijdt nu langs de geluidswal helemaal om de wijk Veldhuizen heen. Na iets meer dan een kilometer kom je op een rotonde. Ga rechtsaf. Na nog eens 500 meter weer een rotonde, weer rechtsaf. Je rijdt nu de wijk Veldhuizen in.

Ga bij de volgend rotonde rechtdoor (2/4). Na ongeveer enkele verkeersdrempels en ongeveer 500m zie je aan je linkerhand een busbaan met bushalte en daarachter wat winkels. Neem meteen na het winkelcentrum de afslag naar links.

Je bevindt je nu op de Zeldertpolder. Na een paar honderd meter moet je met de weg mee linksaf. Je bent (eindelijk) gearriveerd op de Bethunepolder. Het tweede huis, nummer vier, is van ons.

Klik hier voor een grotere kaart

Vanuit Den Haag

Neem de A12 richting Utrecht. De afslag De Meern is de laatste afslag vr het knooppunt Oudenrijn. Ga onderaan de afslag linksaf, en onder de snelweg door meteen weer linksaf. Zie verder de beschrijving vanuit Utrecht.

Vanuit Amsterdam

Neem de A2 richting Utrecht. Ga bij knooppunt Oudenrijn de A12 op richting Den Haag. Zie verder de beschrijving vanuit Utrecht.

Met openbaar vervoer

Zie op station Vleuten te komen. Bel daarvandaan, we zijn er in vijf minuten.

De bus is inmiddels een redelijk alternatief. Neem lijn 128, die rijdt elk in het kwartier vanuit Woerden of Utrecht. Hij stopt op 100m bij ons vandaan, halte Veldhuizen (vraag naar "winkelcentrum Veldhuizen").